Танцуващите родители са хит в социалните мрежи Едни забулени жени станаха хит на

...
Танцуващите родители са хит в социалните мрежи Едни забулени жени станаха хит на
Коментари Харесай

Треньорът на Мароко наредил майките на играчите да са до тях на световното

Танцуващите родители са хит в социалните мрежи
Едни забулени дами станаха шлагер на международното след невероятните триумфи на Мароко. Те танцуват със синовете си, целуват ги, радват се същински. Това са майките на националите, които лишиха малко от славата на децата си, стигнали до 1/2-финалите, и са същинската сензация в Катар.

Всъщност концепцията е единствено и само на селекционера Вадид Регради. “Майките - наложително с нас, останалите - по избор ”, наредил той на играчите си и те с наслада се съгласили.

Така майката на Ашраф Хакими обра овациите след гръмката победа над Испания след осъществяване на дузпи. След триумфа над Португалия пък пристигна ред на тази на Софиян Буфал, която слезе при него на терена и стартира да танцува след историческия триумф.

Мароко е първата страна от Африка в четворката на международно, а досега единствено на две международни - през 1930 година и през 2002 година на 1/2-финалите, са представители на три континента. На първото състезание преди близо век това са Южна и Северна Америка и Европа, а преди 20 година - на Южна Америка, Европа и Азия.

Малкият наследник на вратаря Ясин Буну - Боно, също стана атракция, като след триумфа над Португалия взе ръкавиците от баща си и стартира да чества.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР